GRATIN PATATE ME HAKO TURIST KRUDO PIKANT

Përbërësit:

1 pako Hako Turist Krudo Pikant

4 patate mesatare, të prera hollë

1 gotë djathë i grirë (p.sh. Gruyère ose mozzarella)

1 gotë qumësht

1 lugë gjelle erëza të freskëta të grira (p.sh. trumzë, majdanoz)

Kripë dhe piper sipas shijes

Porcionet : 4
Koha Totale: 40 minuta

LE TË GATUAJMË!

Hapi 1

Prisni patatet hollë.

Hapi 2

Shtrojini në një tavë duke alternuar me Hako Turist Krudo Pikant, erëza dhe djathë të grirë.

Hapi 3

Shtoni qumështin dhe krip e piper sipas dëshirës.

Hapi 4

Piqni në 180°C për 35–40 minuta, derisa të marrë ngjyrë të artë.

Të ngjashme