Archives of Proshuta

Proshutë Pule e Tymosur.

E lehtë dhe e përshtashme! Vlerat e shumta të filetos së pulës vijnë me shije të përzgjedhur dhe aroma të ëmbla tunduese. Bëni zgjedhjen e duhur për të plotësuar dëshirën e të paturit një gatim të shijshëm.
lexo më shumë

Proshutë Viçi.

E përshtatshme dhe e veçantë, Proshutë Viçi vjen me shijen e viçit në formë efikase për përgatitje të shpejtë. Shije e diferencuar që shton mundësinë e zgjedhjes për ju. Miq të mirë dhe Proshutë Viçi janë ato që ju duhen për një antipastë ndryshe.
lexo më shumë

Proshutë Delikatesë.

E shijshme dhe lehtësisht e kombinueshme! Me prerjen e hollë e praktike, ky produkt do të shtojë shijen në çdo kombinim ku merr pjesë. Dhurojini vaktit tuaj shije që diferencon nëpërmjet zgjedhjes së duhur
lexo më shumë

Fileto Pule Proshutë.

E lehtë dhe e përshtashme! Vlerat e shumta të filetos së pulës vijnë me shije të përzgjedhur dhe aroma të ëmbla tunduese. Bëni zgjedhjen e duhur për të plotësuar dëshirën e të paturit një gatim të shijshëm.
lexo më shumë

Pizza Proshutë.

Shndërrojeni picën tuaj në një eksperiencë të veçantë duke shtuar Pizza Proshutën. Forma e saj delikate nuk ndryshon edhe pas gatimit duke ju ofruar një picë të shijshme. Gjithmonë me pamje të këndshme, aroma të mira dhe shije, shije, shije!
lexo më shumë