Archives of Të Ngrira

Qofte Pule.

Qofte Pule me shijen të veçantë për një përgatitje të shpejtë dhe të shijshme. Kombinohet lehtësisht dhe sugjerohet si produkti i duhur për të gjithë familjen. Plotësoni vaktin tuaj duke zgjedhur gjithmonë shijen!
lexo më shumë

Kërnacka.

Shija e cila ka shoqëruar tryeza plot harmoni ndër vite. Sillni Kërnacka në mesin tuaj duke i përgatitur lehtë në zgarë ose në tigan, duke i shoqëruar gjithmonë me miq të mirë. Zgjedhja e duhur për pasditet e qeta.
lexo më shumë

Pleskavica.

E përshtatshme për këdo, Pleskavica është produkti i lehtë që mund ta kombinoni për çdo recetë. Shija e veçantë e djathit gouda shton larmishmërinë e çdo vakti. Një zgjedhje që do të preferoni ta përdorni për të krijuar receta të shijshme, për të gjithë familjen.
lexo më shumë

Brinjë Gici.

Brinja e gicit është një produkt plot me vlera ushqyese i cili shton gjithmonë shijen në pjatën tuaj. Rekomandohet të konsumohet i gatuar në zgarë për tu shijuar në maksimumin e tij.
lexo më shumë

Pançetë Gici.

Duke mbartur pançetën një nga pjesët më me shije dhe aromë të ëmbël të mishit ky produkt ofron larmishmëri të yndyrnave të shëndetshme, shton shijen e pjatës tuaj për një tryezë të plotë. Rekomandohet të konsumohet i pjekur në zgarë ose në furrë.
lexo më shumë

Fileto Gici.

Një shije delikate e teksturë të butë që të bën për vete që në kafshimin e parë, kjo fileto është përbërësi që ju duhet për të servirur një pjatë tejet të shijshme. I përshtatshëm për të gjithë familjen me përmbajtje të lartë proteinash, rekomanduar për tu gatuar i pjekur apo në zgarë.
lexo më shumë

Biftek Gici.

Produkt i shijshëm e lehtësisht i kombinueshëm në çdo gatim. Rekomandohet të konsumohet i pjekur në zgarë për të shtuar shijen e tij të veçantë!
lexo më shumë

Ragu Gici.

Marrë nga pjesët më të shijshme të mishit të gicit, ragu është produkt i përshtatshëm për tryezën e familjes tuaj. Shije unike që ofron aromën tipike.
lexo më shumë

Fileto Pule.

Fileto Pule e marinuar është një produkt i lehtë, i përshtatshëm për një shumëllojshmëri gatimesh që siguron shtimin e shijes së duhur në pjatën tuaj plot me vlera ushqyese e proteina.
lexo më shumë

Bërxollë Gici.

Bërxolla e gicit është një produkt i shijshëm për çdo kombinim në gatim. Rekomandohet të konsumohet i pjekur në zgarë për të ruajtur vlerat dhe shijen e saj të veçantë
lexo më shumë