Krainer

 

Krainer:salçiçe viçi me paketim 300 gr. Ka aroma të forta piperi, kymeli dhe tymi dhe shije tipike tedeske.

Vlerat ushqyese

Yndyrna 20.3gr

Karbohidrate 1.8 gr

Proteina 15gr

Kalori 251kcal

Produkt image
Mish Viçi
90%

Produkt image
Kripë
2.5%

Produkt image
Erëza dhe Aroma
2.2%

Produkt image
Antioksidant
2%

PRODUKTE TE TJERA

 
 

 
    • 04 410 4100
    • hako@hako.al
  • Tirane - Durres km 5,