Proshutë Pice

 

Proshutë pice: Përbëhet nga mish I seleksionuar I kofshes se derrit dhe karakterizohet nga aromat e lehta flurore,. Produkt specifik per pica me teksturë të butë , kompakte dhe elastike, Qendron I bute dhe plot shije edhe pas pjekjes se pices. Vjen për konsumatorët në paketim paketim shufër katrore 3.5 kg.

Vlerat Ushqyese

Yndyrna 0

Karbohidrate 3gr

Proteina 26.3gr

Kalori 118kcal

 

Produkt image
Mish Derri
85%

Produkt image
Kripë
6%

Produkt image
Erëza
2%

Produkt image
Ujë
1%

Produkt image
Antioksidant
2%

 

PRODUKTE TE TJERA

 
 

 
    • 04 410 4100
    • hako@hako.al
  • Tirane - Durres km 5,