Pleskavica

Pleskavica produkt tradicional shqiptar me mish pule dhe djath gouda. Karakterizohet nga shije dhe aroma tipike te djathit gouda dhe games se erezve jeshile. Këshillohet të konsumohet në zgarë. Vjen për konsumatorin në paketim pako 540gr dhe kuti 3.2 kg .

Vlerat ushqyese

Yndyrna 21.2 gr

Karbohidrate 2.1gr

Proteina 13.4gr

Kalori 273kcal

Produkt image
Mish Pule
45%

Produkt image
Mish Gjeli
40%

Produkt image
Djath
17%

Produkt image
Kripë
5%

Produkt image
Erëza, Fibër Bimore
4%

Produkt image
Antioksidant
2%

PRODUKTE TE TJERA

 
 

 
    • 04 410 4100
    • hako@hako.al
  • Tirane - Durres km 5,