Kernacka

Kërnacka: produkt 100% shqiptar, me shije karakteristike të mishit të pulës dhe derrit. Ndjehet aromë erëzash jeshile tipike vendase. Këshillohet të konsumohet në zgarë si shoqeruesi ideal I piknikut tuaj. Vjen për konsumatorin në paketim 500gr.

Vlerat ushqyese

Yndyrna 19.9gr

Karbohidrate 3.2 gr

Proteina 15 gr

Kalori 225kcal

 

Produkt image
Mish Derri
35%

Produkt image
Mish Pule
45%

Produkt image
Kripë
10%

Produkt image
Erëza
2%

Produkt image
Antioksidant
2%

 

PRODUKTE TE TJERA

 
 

 
    • 04 410 4100
    • hako@hako.al
  • Tirane - Durres km 5,