Sakson Pikant

 

Sakson Pikant: sallam derri, gjysëm I thatë me paketim shufër 500 gr. Karakterizohet nga shije tradicionale tedeske(dhe të specit djegës tek varianti pikant). Ka aroma të tymit, piperit dhe xhinxherit.

Vlerat ushqyese

Yndyrna 22.5 gr

Karbohidrate 2.1gr

Proteina 14.5 gr

Kalori 272.5 kcal

 

Produkt image
Mish Derri
90%

Produkt image
Spec Djegës i Kuq
0.75%

Produkt image
Kripë
2.5%

Produkt image
Erëza dhe Aroma
2.2%

Produkt image
Antioksidant
2%

 

PRODUKTE TE TJERA

 
 

 
    • 04 410 4100
    • hako@hako.al
  • Tirane - Durres km 5,