Dorf Pikant

 

Dolf Pikant: sallam tradicional gjysem i thate i karakterizuar ng aroma te forta te mishit te derrit, tymit dhe erezave mesdhetare dhe te specit. Preferohet te konsumohet ne pica dhe i pjekur(ne tigan ose zgare).

Vlerat ushqyese

Yndyrna 21.2gr

Karbohidrate 2.1 gr

Proteina 13.4gr

Kalori 273kcal

 

Produkt image
Mish Derri
90%

Produkt image
Kripë
3.8

Produkt image
Spec Djegës i Kuq
2.5%

Produkt image
Erëza dhe Aroma
2.2%

Produkt image
Antioksidant
2%

 

PRODUKTE TE TJERA

 
 

 
    • 04 410 4100
    • hako@hako.al
  • Tirane - Durres km 5,