Ekstra Blu

 

Ekstra Blu: Produkt familjar, me kosinstece te bute, shije te kendeshme te mishit te pules, aroma te lehta. Eshte produkti tipik i cdo tryeze. Mund te konsumohet ne sandwich ose i skuqur. Vjen per konsumatorin ne 4 formate paketimi shufer: 250gr/450gr/700gr/900gr.

Vlerat ushqyese

Yndyrna 21.2gr

Karbohidrate 2.1 gr

Proteina 13.4gr

Kalori 273kcal

Produkt image
Mish Pule
49%

Produkt image
Mish Gjeli
33%

Produkt image
Ujë
3.8%

Produkt image
Kripë
2.5%

Produkt image
Erëza dhe Niseshte
2.2%

Produkt image
Antioksidant
2%

PRODUKTE TE TJERA

 
 

 
    • 04 410 4100
    • hako@hako.al
  • Tirane - Durres km 5,