Hot Dog

 

Hot Dog(me dhe pa djath): Është produkt për të gjitha moshat , Karakterizohet nga aroma e theksur e tymit dhe shija e lehtë e mustardës dhe mishit të pulës. Ka kafshim kompakt dhe është shumë lehtë I kombinueshëm. Vjen për konsumatorin në 2 variante: tradicional dhe me djath në paketim 250gr.

Vlerat ushqyese

Yndyrna 22gr

Karbohidrate 5 gr

Proteina 15.5gr

Kalori 259kcal

Produkt image
Mish Pule
49%

Produkt image
Mish Gjeli
33%

Produkt image
Kripë
1.8%

Produkt image
Ujë
4.2%

Produkt image
Erëza dhe Niseshte
2.2%

Produkt image
Antioksidant
2%

PRODUKTE TE TJERA

 
 

 
    • 04 410 4100
    • hako@hako.al
  • Tirane - Durres km 5,