Kolloface

 

Kolloface: Produkt tradicional shqiptar prodhuar me mish të seleksionuar të derrit dhe pulës. Vjen i pasuruar me erëza jeshile, tipike të vendit tone dhe me mozaik të pasur shumë ngjyrësh falë mishit dhe erëzave. Përmban vlera të larta proteinike prandaj është një vlerë e shtuar në tryezat familjare. Këshillohet të konsumohet I pjekur (në zgarë ose në tigan) Vjen për konsumatorin me paketim 400 gr.

Vlerat ushqyese

Yndyrna 25gr

Karbohidrate 1.3 gr

Proteina 15gr

Kalori 305kcal

 

Produkt image
Mish Derri
55%

Produkt image
Mish Pule
30%

Produkt image
Kripë
1.8%

Produkt image
Erëza dhe Aroma
2.2%

Produkt image
Antioksidant
2%

 

PRODUKTE TE TJERA

 
 

 
    • 04 410 4100
    • hako@hako.al
  • Tirane - Durres km 5,