Parisier

 

Pariser: Produkt tradicional kalorik dhe me konsistencë rezistente. Karakterizohet nga mozaiku intens I granulatit të mishit te derrit dhe nga erëzat tipike mesdhetare. Konsumohet në pica, tost ose sandwich.

Fuqite Kalorike

Yndyrna 21.5gr

Karbohidrate 1.6gr

Proteina 14.5gr

Kalori 268.5kcal

 

Produkt image
Mish Derri
85%

Produkt image
Kripë
3%

Produkt image
Erëza, Niseshte dhe Aroma
2.2%

Produkt image
Ujë
0.75%

Produkt image
Antioksidant
2%

 

PRODUKTE TE TJERA

 
 

 
    • 04 410 4100
    • hako@hako.al
  • Tirane - Durres km 5,