Pikant Viçi

 

Pikant viçi: Sallam gjysëm I thatë I përbërë nga 100% mish viçi. Ka një pamje elegante rrudhe fine me shije dhe aroma të forta kombinuar me qepën. Këshillohet të konsumohet I pjekur (në tiganë ose në zgarë). Vjen për kosnumatorin me paketim 300 gr.

Fuqite Kalorike

Yndyrna 17gr

Karbohidrate 1.7gr

Proteina 14.5gr

Kalori 215kcal

 

Produkt image
Mish Vici
90%

Produkt image
Kripë
3%

Produkt image
Erëza dhe Aroma
2.2%

Produkt image
Spec Djegës i Kuq
0.75%

Produkt image
Antioksidant
2%

 

PRODUKTE TE TJERA

 
 

 
    • 04 410 4100
    • hako@hako.al
  • Tirane - Durres km 5,