Popullor

 

Popullor: Sallam tradicional derri, viçi dhe pule I karakterizuar nga aromë dhe shije e fortë falë erëzave të ndryshme. me paketim 800 gr dhe 2 kg. Mund të konsumohet I pjekur (në tigan ose në zgarë). Vjen në çdo tryezë në dy shije: tradicional dhe pikant. Dhe në dy forma paketimi: I paprerë pako 2 kg dhe në formë salçiçeje 100 gr copa pako 800 gr.

Fuqite Kalorike

Yndyrna 23gr

Karbohidrate 1.6gr

Proteina 13gr

Kalori 276kcal

 

Produkt image
Mish Pule
50%

Produkt image
Mish Viçi
35%

Produkt image
Kripë
3%

Produkt image
Erëza dhe Niseshte
2.2%

Produkt image
Antioksidant
2%

 

PRODUKTE TE TJERA

 
 

 
    • 04 410 4100
    • hako@hako.al
  • Tirane - Durres km 5,