Sakson Tradition

 

Sakson tradicional : sallam gjysëm I thatë me shije tipike të mishit të seleksionuar të derrit dhe aroma të tymit, piperit dhe xhinxherit(dhe të specit djegës tek varianti pikant). Një product shumëpërdorimsh në kuzhinë. Mund të konsumohet në antipasta, pica, pasta, I pjekur( në tigan ose në zgarë). Vjen për konsumatorët në paketim shufër 500 gr.

Fuqite Kalorike

Yndyrna 22.5gr

Karbohidrate 2.1gr

Proteina 14.5gr

Kalori 272.5kcal

Produkt image
Mish Derri
90%

Produkt image
Kripë
1.8%

Produkt image
Erëza dhe Aroma
2.2%

Produkt image
Antioksidant
2%

PRODUKTE TE TJERA

 
 

 
    • 04 410 4100
    • hako@hako.al
  • Tirane - Durres km 5,