Turist

 

Turist: sallam tradicional gjysëm I thatë me teksturë të fortë, të thatë dhe rrudhë evidente. Përbëhet nga mish I seleksionuar I derrit që I jep mozaik intens dhe të rregullt. Ka tipike aromat e lehta dhe të ëmbla të erëzave jeshile dhe kanellës. Eshtë antipasta tipike. Vjen për konsumatorë me paketim shufër 300 gr.

Fuqite Kalorike

Yndyrna 23gr

Karbohidrate 1.25gr

Proteina 14.5gr

Kalori 279kcal

Produkt image
Mish Derri
90%

Produkt image
Kripë
4%

Produkt image
Erëza
2.2%

Produkt image
Antioksidant
2%

PRODUKTE TE TJERA

 
 

 
    • 04 410 4100
    • hako@hako.al
  • Tirane - Durres km 5,