Virshle

 

Virshle: Produkt me përdorim të gjerë në kuzhinë që karakterizohet nga aroma të forta falë kombinimit te erëzve jeshile, veçanërisht rozmarinës. Salcice dhe kremviçe me mish pule, me shije të lehtë dhe të freskët që mund të konsumohen të pjekura(në tigan ose në zgarë). Vjen për kosnumatorin në paketim 800 gr.

Vlerat ushqyese

Yndyrna 20.8 gr

Karbohidrate 1.5gr

Proteina 13.4 gr

Kalori 245kcal

 

Produkt image
Mish Pule
50%

Produkt image
Mish Gjeli
30%

Produkt image
Kripë
2%

Produkt image
Erëza dhe Niseshte
2.2%

Produkt image
Antioksidant
2%

 

PRODUKTE TE TJERA

 
 

 
    • 04 410 4100
    • hako@hako.al
  • Tirane - Durres km 5,