Kremvice e tymosur

 

Kremvice e tymosur : kremviçe derri me paketim 430 gr. Përbëhet nga mish I seleksionuar I derrit, me pamje elegante të karakterizuar nga rrudha dhe mozaiku intens I mishit. Karakteziohet nga shije dhe aroma te forta të erëzave mesdhetare (piper dhe xhinxher) dhe tymit. Këshillohet të konsumohet në zgarë, të shoqërohet me djath, verë dhe me miq të mirë. .

Fuqitë Kalorike

Yndyrna 21.5gr

Karbohidrate 1.6gr

Proteina 14.5gr

Kalori 268.5kcal

Produkt image
Mish Derri
90%

Produkt image
Kripë
1.8%

Produkt image
Erëza dhe Niseshte
2.2%

Produkt image
Antioksidant
2%

PRODUKTE TE TJERA

 
 

 
    • 04 410 4100
    • hako@hako.al
  • Tirane - Durres km 5,