Qofte pule

Qofte pule: produkt tradicional shqiptar. Karakterizohet nga shija tipike e mishit të pulës dhe aroma karakteristike të erezve jeshile shqiptare. Këshillohet të konsumohet në zgarë. Vjen për konsumatorin në paketim 330 gr.

Vlerat ushqyese

Yndyrna 21.2gr

Karbohidrate 2.1gr

Proteina 13.4gr

Kalori 273kcal

Produkt image
Mish Pule
45%

Produkt image
Mish Gjeli
30%

Produkt image
Kripe
5%

Produkt image
Antioksidant
1%

PRODUKTE TE TJERA

 
 

 
    • 04 410 4100
    • hako@hako.al
  • Tirane - Durres km 5,