Proshutë Kofshe

 

Proshutë Kofshe e Tymosur: produkt I perbere nga mishi I seleksionuar I kofshës së derrit, I pjekur, I thatë dhe me aroma të forte te tymit dhe piperit. Preferohet të konsumohet si antipastë dhe sandwich. Vjen me paketim familjar 250 g.

Vlerat Ushqyese

Yndyrna 0

Karbohidrate 2.8gr

Proteina 26.3gr

Kalori 98kcal

Produkt image
Mish Derri
90%

Produkt image
Kripë
1.8%

Produkt image
Erëza dhe Niseshte
2.2%

Produkt image
Antioksidant
2%

PRODUKTE TE TJERA

 
 

 
    • 04 410 4100
    • hako@hako.al
  • Tirane - Durres km 5,