Salamini Krudo

Product I thate, I fermentuar me kultura(starter) të përzgjedhura dhhhe te standartizuara. Ka pamjen e perlave te vogla , Karakterizohet nga aroma të forta tipike Italiane dhe shije te forte te mishit të derrit. Këshillohet të konsumohet si antipastë.

Fuqite Kalorike

Yndyrna 22g

Karbohidrate 0.3g

Proteina 22gr

Kalori 293kcal

Produkt image
Mish Derri
95%%

Produkt image
Kripë
1%

Produkt image
Erëza
1%

Produkt image
Antioksidant
2%

PRODUKTE TE TJERA

 
 

 
    • 04 410 4100
    • hako@hako.al
  • Tirane - Durres km 5,