Salçiçe Krudo

 

Produkt I thate I fermentuar me kultura te pastra (Starter),te perzgjedhura dhe te standartizuara. Karakterizohet nga shija e forte e mishit seleksionuar,kombinuar me aroma te forta te erezave dhe aromen tipike te tymit. Këshillohet të konsumohet në feta, te prera me finesse , per antipastë.

Fuqite Kalorike

Yndyrna 22g

Karbohidrate 0.3g

Proteina 22gr

Kalori 293kcal

Produkt image
Mish Derri
95%

Produkt image
Kripë
1%

Produkt image
Erëza
1%

Produkt image
Antioksidant
2%

PRODUKTE TE TJERA

 
 

 
    • 04 410 4100
    • hako@hako.al
  • Tirane - Durres km 5,