Snack veror! Recetat e thjeshta për mbrëmjet e verës.

E dhe vaktet verore, meritojnë recetat më të shijshme. 

Recetat e thjeshta për mbrëmjet e verës.
Disa nga recetat për mbrëmjet e verës që mund të vendosni në dietën tuaj ushqimore janë :

· Risotto me Radicchio & Super Salçiçe

· Hot Dog me Krem Djathi 
· Kroketa Patatesh me Kremviçe
· Sakson me salcë Barbecue 
· Pancakes me Pançetë
We use cookies to deliver you the best experience. By browsing our website you agree to our use of cookies. Learn More