Archives of Krudo

Pançetë e Tymosur.

E marrë nga pjesët më me shije dhe aromë të ëmbël të mishit ofrohet në një formë të përshtatshme për antipasta, pasta dhe sandwich. Karakterizohet nga aroma e fortë e tymit, e sjellim për ju me feta.
lexo më shumë
We use cookies to deliver you the best experience. By browsing our website you agree to our use of cookies. Learn More