Archives of Sallame

Popullor.

Produkt që nuk mund t’i mungojë tavolinës tuaj. I përshtatshëm dhe i veçantë Popullori vjen në formë efikase për përgatitje të shpejtë. Miq të mirë, një zgarë dhe Popullor janë ato që ju duhen për një vakt të shijshëm.
lexo më shumë

Popullor Pikant.

Popullori i cili nuk mund t’i mungojë tavolinës tuaj tashmë vjen pikant me shije diferencuese. Që prej formatit efikas deri tek shija, Popullori Pikant ju shoqëron më së miri!
lexo më shumë

Rooster.

Rooster-i karakterizohet nga shija dhe aromat e këndshme, gjithmonë lehtësisht të kombinueshme. Produkti i duhur për një vakt të shpejtë, që përgatitet pa mundim.
lexo më shumë

Sakson Pikant.

Për antipasta, dhe jo vetëm! Saksoni Pikant shkon më së miri në pica, pasta dhe përtej! Shtoni prekjen e lehtë të pikantit duke ofruar një element më shumë në recetën tuaj sipas dëshirës. Saksoni shkon me shijen tuaj përtej thjesht një antipaste.
lexo më shumë

Sakson.

Për antipasta dhe jo vetëm! Saksoni shkon me shijen tuaj përtej thjesht një antipaste. Produkti që i përshtatet dëshirës në prerje e gatim duke u kombinuar lehtësisht me gjithçka. Mbi të gjitha, saksoni ju ofron aroma tunduese që përhapen ëmbël në gjithë tryezën.
lexo më shumë

Dorf Pikant.

Dorf Pikant shkon më së miri në antipasta e më tepër. Prekja e lehtë pikante do t'iu ofrojë larmishmëri shijesh për recetën tuaj. Ky produkt përgatitet lehtë e mund të kombinohet më së miri. Sigurisht, plot shije!
lexo më shumë

Dorf.

Dorf-i plotëson shijen e çdo vakti dhe e bën atë për tu mbajtur mend. Produkt që përshtatet me dëshirën tuaj nga formati praktik dhe lehtësia në kombinim. Përjetoni një vakt të shijshëm duke zgjedhur Dorf-in!
lexo më shumë

Tost Familjar.

Sjellim në familjen tuaj kombinimin e sallamit dhe djathit në paketimin më efikas. Një vakt i përgatitur thjesht e pa mundim. Sugjerojmë të përgatitet me dashuri e rrëmujë familjare, për një mëngjes të bukur e plot harmoni.
lexo më shumë
Load More
Fail to load posts. Try to refresh page.
We use cookies to deliver you the best experience. By browsing our website you agree to our use of cookies. Learn More