Përgatisni Llukanikët:
Pritni Llukanikët Hako në rrathë të trashë.
Skuqini Llukanikët:
Ngrohni një tigan në zjarr mesatar dhe skuqni llukanikët derisa të marrin një ngjyrë të artë. Hiqini dhe lërini mënjanë.
Përgatisni Perimet:
Në një tavë pjekjeje, përzieni specat, kungulleshkën, qepën e kuqe dhe domatet qershi. Shtoni vaj ulliri, rigon, trumzë, kripë dhe piper. Përziejini mirë.
Piqni Perimet:
Ngrohni furrën në 200°C dhe piqni perimet për rreth 20 minuta derisa të zbuten dhe të marrin ngjyrë.
Shtoni Llukanikët:
Shtoni copat e llukanikut në tavë, përziejini dhe lërini të piqen edhe për 10 minuta të tjera.
Përfundimi dhe Servirja:
Hidhni sipër lëng limoni të freskët dhe shërbejeni mbi një shtresë rukola të freskët. Shijojeni këtë pjatë të shijshme dhe të pasur!