15 filma që do tju frymëzojnë të gatuani.

E nde nuk po frymëzoheni të gatuani, edhe pas shumëë videosh dhe sygjerimesh në Instagram-in tuaj?

#TASTEBLOG
Epo, ndoshta ka ardhur koha të rikujtoni disa nga filmat ku gatimi është kryefjala.
Ne po ju sygjerojmë 15 prej këtyre filmave. Mendoni se lista duhet plotësuas me filma të tjerë?

1. Eat, Pray Love

2. Julie & Julia

3. Mrs. Doubtfire

4. The Hundred-Foot Journey

5. Ratatouille

6. My Big Fat Greek Ëedding

7. Waitress

8. Burnt

9. Chocolat

10. Something’s Gotta Give

11. Jiro Dreams of Sushi

12. Babette’s Feast

13. Paris Can Wait

14. The Five-Year Engagement

15. ChefWe use cookies to deliver you the best experience. By browsing our website you agree to our use of cookies. Learn More