Përse duhet të fillosh të njohësh erëzat? Një guidë…

Erëzat ofrojnë udhëtimin më të këndshëm për recetën tuaj, edhe përse ndonjëherë mund të duken si një detaj që mund të anashkalohet ato ofrojnë shijen e vërtetë të recetës.


Kuzhinierët më të zotë janë të specializuar në artin e përdorimit të erëzave të ndryshme.
Kuzhinierët më të zotë janë të specializuar në artin e përdorimit të erëzave të ndryshme. Jo thjesht përzgjedhja por edhe bluajtja e erëzave nga vetë ju shton shihen në gatim.

Ne rekomandojmë që blerja e erëzave të bëhet në mënyrë freukente, dhe të siguroheni që ato të mos mungojnë asnjëherë në kuzhinën e gatimeve tuaja. Në recetat tona nuk mungojnë asnjëherë.

Disa nga erëzat e përdorura më shpesh në recetat tona të cilat ju sugjerojmë t’i mbani në kuzhinën tuaj:

a) Sherbelë
b) Kardamon
c) Piper i Zi
d) Piper i Kuq
e) Shafran
f) Selino
g) Rigon
h) Trumzë
i) Nenexhik
j) Borzilok
k) Spec djegës
l) Dafinë


We use cookies to deliver you the best experience. By browsing our website you agree to our use of cookies. Learn More