Erëzat ofrojnë udhëtimin më të këndshëm për recetën tuaj, edhe përse ndonjëherë mund të duken si një detaj që mund të anashkalohet ato ofrojnë shijen e vërtetë të recetës.
Përse duhet të fillosh të njohësh erëzat? Një guidë…
Kuzhinierët më të zotë janë të specializuar në artin e përdorimit të erëzave të ndryshme.
Kuzhinierët më të zotë janë të specializuar në artin e përdorimit të erëzave të ndryshme. Jo thjesht përzgjedhja por edhe bluajtja e erëzave nga vetë ju shton shihen në gatim.
Ne rekomandojmë që blerja e erëzave të bëhet në mënyrë freukente, dhe të siguroheni që ato të mos mungojnë asnjëherë në kuzhinën e gatimeve tuaja. Në recetat tona nuk mungojnë asnjëherë.
Disa nga erëzat e përdorura më shpesh në recetat tona të cilat ju sugjerojmë t’i mbani në kuzhinën tuaj:
a) Sherbelë
b) Kardamon
c) Piper i Zi
d) Piper i Kuq
e) Shafran
f) Selino
g) Rigon
h) Trumzë
i) Nenexhik
j) Borzilok
k) Spec djegës
l) Dafinë
Ne rekomandojmë që blerja e erëzave të bëhet në mënyrë freukente, dhe të siguroheni që ato të mos mungojnë asnjëherë në kuzhinën e gatimeve tuaja. Në recetat tona nuk mungojnë asnjëherë.
Disa nga erëzat e përdorura më shpesh në recetat tona të cilat ju sugjerojmë t’i mbani në kuzhinën tuaj:
a) Sherbelë
b) Kardamon
c) Piper i Zi
d) Piper i Kuq
e) Shafran
f) Selino
g) Rigon
h) Trumzë
i) Nenexhik
j) Borzilok
k) Spec djegës
l) Dafinë