Më jep pak farë kosi

P ërpara se çdo gjë të ishte e paketuar, dikur ishte mëse normale që kosin ta prodhoje vetë në shtëpi.

#SHPREHJESINKOHËNEXHAXHIT
Për ta bërë këtë gjë të duhej farë kosi për të zënë qumështin dhe ishte mëse normale ti kërkoje komshiut (po komshinjtë flisnin dikur me njëri-tjetrin) një filxhan me farë kosi. Ç’është e vërteta, produktet BIO të bëra në shtëpi pa konservantë të gjithëve na kanë shijuar pak më shumë.
We use cookies to deliver you the best experience. By browsing our website you agree to our use of cookies. Learn More