Një vakt si për plazh!

U shqimet që duhet të merrni me vete në plazh, duhet të jenë të lehta për tu përgatitur për ju dhe grupin tuaj shoqëror. 

Fundja, nuk ka si ditët e plazhit me grupin shoqëror.
Hot Dog është zgjedhja e duhur pasi përgatitet lehtësisht dhe mund të zgjidhni midis disa shijeve që ofrohen dhe ta plotësoni me ingredientët e dëshiruar.
Një nga recetat e sygjeruara për Hot Dog në plazh është kombinimi i tij me Krem Djathi, një nga recetat që mund ta gjeni në profilin tonë! Shijoni çdo vakt, edhe ato në kamping e në ditët e plazhit.
· Hot Dog me Krem Djathi 
We use cookies to deliver you the best experience. By browsing our website you agree to our use of cookies. Learn More