T'u bëftë gjak e dhjamë!

K jo frazë përdorej në formë urimi përpara se dikush të ushqehej ose gjatë ngrënies.

#SHPREHJESINKOHËNEXHAXHIT
Të shprehësh një urim për gjak dhe dhjamë sot mund të konsiderohet e çuditshme por dikur, nga njëra anë, të kishe shëndet ekstra tregonte mirëqenie dhe nga ana tjetër dhjami ishte i domosdoshëm për të patur energji gjatë ditës.
We use cookies to deliver you the best experience. By browsing our website you agree to our use of cookies. Learn More