Archives of Proshuta

Proshutë Pule e Tymosur.

E lehtë dhe e përshtashme! Vlerat e shumta të filetos së pulës vijnë me shije të përzgjedhur dhe aroma të ëmbla tunduese. Bëni zgjedhjen e duhur për të plotësuar dëshirën e të paturit një gatim të shijshëm.
lexo më shumë

Proshutë Viçi.

E përshtatshme dhe e veçantë, Proshutë Viçi vjen me shijen e viçit në formë efikase për përgatitje të shpejtë. Shije e diferencuar që shton mundësinë e zgjedhjes për ju. Miq të mirë dhe Proshutë Viçi janë ato që ju duhen për një antipastë ndryshe.
lexo më shumë

Fileto Pule Proshutë.

E lehtë dhe e përshtashme! Vlerat e shumta të filetos së pulës vijnë me shije të përzgjedhur dhe aroma të ëmbla tunduese. Bëni zgjedhjen e duhur për të plotësuar dëshirën e të paturit një gatim të shijshëm.
lexo më shumë

Pizza Proshutë.

Shndërrojeni picën tuaj në një eksperiencë të veçantë duke shtuar Pizza Proshutën. Forma e saj delikate nuk ndryshon edhe pas gatimit duke ju ofruar një picë të shijshme. Gjithmonë me pamje të këndshme, aroma të mira dhe shije, shije, shije!
lexo më shumë
We use cookies to deliver you the best experience. By browsing our website you agree to our use of cookies. Learn More