• 1 qepë
• 1 karrotë
• 1 degë selino
• 2 thelpi hudhër
• 2 lugë vaj ulliri
• kripë, piper, 3 kokrra karadamon dhe pak degëza sherbelë
• 580 gr patate të qëruara dhe të prera në kubikë të vegjël
• 1 litër lëng pule (të përgatitur më parë nga zierja e një pule të vogël)
• 6 tableta kolagjen
• 8 feta Bologna me mish viçi të prerë hollë/, pançetë ose proshutë delikatesë
• 200 gr radicchio, lakra Brukseli ose sallatë Iceberg
• 1 karrotë
• 1 degë selino
• 2 thelpi hudhër
• 2 lugë vaj ulliri
• kripë, piper, 3 kokrra karadamon dhe pak degëza sherbelë
• 580 gr patate të qëruara dhe të prera në kubikë të vegjël
• 1 litër lëng pule (të përgatitur më parë nga zierja e një pule të vogël)
• 6 tableta kolagjen
• 8 feta Bologna me mish viçi të prerë hollë/, pançetë ose proshutë delikatesë
• 200 gr radicchio, lakra Brukseli ose sallatë Iceberg