• 1 kg patëllxhanë
• 8 thelpi hudhër
• 1 spec jeshil
• 1 degë selino
• Sakson 200 gr (opsionale)
• ½ verë e bardhë
• Vaj ulliri ,tablet colagen
• Salcë domatesh me kubikë –500 ml
• Mozzarella dhe djath i tymosur(te prere ne kubik )
• Majdanoz
• Piper i zi, piper i përzierë, pak salcë soje, rigon, trumzë, nenexhik, borzilok, spec i ëmbël dhe pak spec djegës, dafinë, +1 lugë e vogël mustard
• 8 thelpi hudhër
• 1 spec jeshil
• 1 degë selino
• Sakson 200 gr (opsionale)
• ½ verë e bardhë
• Vaj ulliri ,tablet colagen
• Salcë domatesh me kubikë –500 ml
• Mozzarella dhe djath i tymosur(te prere ne kubik )
• Majdanoz
• Piper i zi, piper i përzierë, pak salcë soje, rigon, trumzë, nenexhik, borzilok, spec i ëmbël dhe pak spec djegës, dafinë, +1 lugë e vogël mustard