Bërxolla e gicit është një produkt i shijshëm për çdo kombinim në gatim. Rekomandohet të konsumohet i pjekur në zgarë për të ruajtur vlerat dhe shijen e saj të veçantë
Bërxollë gici.
-
TË RUHET NË- 18 C
-
-
REKOMANDIMI:
Produkti rekomandohet të konsumohet i pjekur në zgarë. Produkt i paketuar në vakum. Të ruhet në temp. - 18 °C pa dëmtuar ambalazhin. Mos e ringrij pas shkrirjes. Të lihet në temperaturë ambienti për 10 minuta për të lehtësuar ndarjen e produktit.
![Featured_Image_PNG_24_0040_Bërxollë-Gici—Render—Small](http://hako.al/wp-content/uploads/2018/09/Featured_Image_PNG_24_0040_Bërxollë-Gici-Render-Small.png)
BËRXOLLË GICI.
-
TË RUHET NË- 18 C
-
-
Bërxolla e gicit është një produkt i shijshëm për çdo kombinim në gatim. Rekomandohet të konsumohet i pjekur në zgarë për të ruajtur vlerat dhe shijen e saj të veçantë
rekomandimi:
Produkti rekomandohet të konsumohet i pjekur në zgarë. Produkt i paketuar në vakum. Të ruhet në temp. - 18 °C pa dëmtuar ambalazhin. Mos e ringrij pas shkrirjes. Të lihet në temperaturë ambienti për 10 minuta për të lehtësuar ndarjen e produktit.