Marrë nga pjesët më të shijshme të mishit të gicit, ragu është produkt i përshtatshëm për tryezën e familjes tuaj. Shije unike që ofron aromën tipike.
ragu gici.
-
TË RUHET NË- 18 C
-
-
REKOMANDIMI:
Produkti rekomandohet të konsumohet i pjekur në zgarë. Produkt i paketuar në vakum. Të ruhet në temp. - 18 °C pa dëmtuar ambalazhin. Mos e ringrij pas shkrirjes. Të lihet në temperaturë ambienti për 10 minuta për të lehtësuar ndarjen e produktit.
![Featured_Image_PNG_24_0013_Ragu-Gici—Render—Small](http://hako.al/wp-content/uploads/2018/09/Featured_Image_PNG_24_0013_Ragu-Gici-Render-Small.png)
ragu gici.
-
TË RUHET NË- 18 C
-
-
Marrë nga pjesët më të shijshme të mishit të gicit, ragu është produkt i përshtatshëm për tryezën e familjes tuaj. Shije unike që ofron aromën tipike.
REKOMANDIMI:
Produkti rekomandohet të konsumohet i pjekur në zgarë. Produkt i paketuar në vakum. Të ruhet në temp. - 18 °C pa dëmtuar ambalazhin. Mos e ringrij pas shkrirjes. Të lihet në temperaturë ambienti për 10 minuta për të lehtësuar ndarjen e produktit.