Një shije delikate e teksturë të butë që të bën për vete që në kafshimin e parë, kjo fileto është përbërësi që ju duhet për të servirur një pjatë tejet të shijshme. I përshtatshëm për të gjithë familjen me përmbajtje të lartë proteinash, rekomanduar për tu gatuar i pjekur apo në zgarë.
FILETO gici.
-
TË RUHET NË- 18 C
-
-
REKOMANDIMI:
Produkti rekomandohet të konsumohet i pjekur në zgarë. Produkt i paketuar në vakum. Të ruhet në temp. - 18 °C pa dëmtuar ambalazhin. Mos e ringrij pas shkrirjes. Të lihet në temperaturë ambienti për 10 minuta për të lehtësuar ndarjen e produktit.
![Featured_Image_PNG_24_0024_Fileto-Gici—Render—Small](http://hako.al/wp-content/uploads/2018/09/Featured_Image_PNG_24_0024_Fileto-Gici-Render-Small.png)
FILETO gici.
-
TË RUHET NË- 18 C
-
-
Një shije delikate e teksturë të butë që të bën për vete që në kafshimin e parë, kjo fileto është përbërësi që ju duhet për të servirur një pjatë tejet të shijshme. I përshtatshëm për të gjithë familjen me përmbajtje të lartë proteinash, rekomanduar për tu gatuar i pjekur apo në zgarë.
REKOMANDIMI:
Produkti rekomandohet të konsumohet i pjekur në zgarë. Produkt i paketuar në vakum. Të ruhet në temp. - 18 °C pa dëmtuar ambalazhin. Mos e ringrij pas shkrirjes. Të lihet në temperaturë ambienti për 10 minuta për të lehtësuar ndarjen e produktit.