Duke mbartur pançetën një nga pjesët më me shije dhe aromë të ëmbël të mishit ky produkt ofron larmishmëri të yndyrnave të shëndetshme, shton shijen e pjatës tuaj për një tryezë të plotë. Rekomandohet të konsumohet i pjekur në zgarë ose në furrë.
pançetë gici.
-
TË RUHET NË- 18 C
-
-
REKOMANDIMI:
Produkti rekomandohet të konsumohet i pjekur në zgarë. Produkt i paketuar në vakum. Të ruhet në temp. - 18 °C pa dëmtuar ambalazhin. Mos e ringrij pas shkrirjes. Të lihet në temperaturë ambienti për 10 minuta për të lehtësuar ndarjen e produktit.
![Featured_Image_PNG_24_0023_Pançetë-e-Tymosur—Render—Small](http://hako.al/wp-content/uploads/2018/09/Featured_Image_PNG_24_0023_Pançetë-e-Tymosur-Render-Small.png)
pançetë gici.
-
TË RUHET NË- 18 C
-
-
Duke mbartur pançetën një nga pjesët më me shije dhe aromë të ëmbël të mishit ky produkt ofron larmishmëri të yndyrnave të shëndetshme, shton shijen e pjatës tuaj për një tryezë të plotë. Rekomandohet të konsumohet i pjekur në zgarë ose në furrë.
REKOMANDIMI:
Produkti rekomandohet të konsumohet i pjekur në zgarë. Produkt i paketuar në vakum. Të ruhet në temp. - 18 °C pa dëmtuar ambalazhin. Mos e ringrij pas shkrirjes. Të lihet në temperaturë ambienti për 10 minuta për të lehtësuar ndarjen e produktit.