Archives of Të Ngrira

Qofte Pule.

Qofte Pule me shijen të veçantë për një përgatitje të shpejtë dhe të shijshme. Kombinohet lehtësisht dhe sugjerohet si produkti i duhur për të gjithë familjen. Plotësoni vaktin tuaj duke zgjedhur gjithmonë shijen!
lexo më shumë

Kërnacka.

Shija e cila ka shoqëruar tryeza plot harmoni ndër vite. Sillni Kërnacka në mesin tuaj duke i përgatitur lehtë në zgarë ose në tigan, duke i shoqëruar gjithmonë me miq të mirë. Zgjedhja e duhur për pasditet e qeta.
lexo më shumë

Pleskavica.

E përshtatshme për këdo, Pleskavica është produkti i lehtë që mund ta kombinoni për çdo recetë. Shija e veçantë e djathit gouda shton larmishmërinë e çdo vakti. Një zgjedhje që do të preferoni ta përdorni për të krijuar receta të shijshme, për të gjithë familjen.
lexo më shumë

Brinjë Gici.

Brinja e gicit është një produkt plot me vlera ushqyese i cili shton gjithmonë shijen në pjatën tuaj. Rekomandohet të konsumohet i gatuar në zgarë për tu shijuar në maksimumin e tij.
lexo më shumë

Pançetë Gici.

Duke mbartur pançetën një nga pjesët më me shije dhe aromë të ëmbël të mishit ky produkt ofron larmishmëri të yndyrnave të shëndetshme, shton shijen e pjatës tuaj për një tryezë të plotë. Rekomandohet të konsumohet i pjekur në zgarë ose në furrë.
lexo më shumë

Fileto Gici.

Një shije delikate e teksturë të butë që të bën për vete që në kafshimin e parë, kjo fileto është përbërësi që ju duhet për të servirur një pjatë tejet të shijshme. I përshtatshëm për të gjithë familjen me përmbajtje të lartë proteinash, rekomanduar për tu gatuar i pjekur apo në zgarë.
lexo më shumë

Biftek Gici.

Produkt i shijshëm e lehtësisht i kombinueshëm në çdo gatim. Rekomandohet të konsumohet i pjekur në zgarë për të shtuar shijen e tij të veçantë!
lexo më shumë

Ragu Gici.

Marrë nga pjesët më të shijshme të mishit të gicit, ragu është produkt i përshtatshëm për tryezën e familjes tuaj. Shije unike që ofron aromën tipike.
lexo më shumë

Fileto Pule.

Fileto Pule e marinuar është një produkt i lehtë, i përshtatshëm për një shumëllojshmëri gatimesh që siguron shtimin e shijes së duhur në pjatën tuaj plot me vlera ushqyese e proteina.
lexo më shumë
Load More
Fail to load posts. Try to refresh page.
We use cookies to deliver you the best experience. By browsing our website you agree to our use of cookies. Learn More