Archives of Të Ndryshme

Lasagna me Kërpudha & Super Salçiçe

“Të përgatitësh një lazanja kërkon fantazi! Mund të provoni kombinime të ndryshme për mbushjen për të krijuar shije të veçanta. Në këtë recetë, zgjodha të kombinojë pançetën me fistikë për të sjellë një shije të re dhe një lazanja pak krokante. Mendoj se do tiu pelqejë!”
lexo më shumë

Supë me Bologna, Lakër Savoy dhe Patate

E keni menduar ndonjëherë që një supë mund të ketë përbërës të saj një produkt sallami? Kjo është e mundur! Dhe po ju tregojmë recetën më të shijshme dhe të thjesht për ta realizuar. Përbërësi sekret, nuk është më i tillë...
lexo më shumë

Tavë me Patëllxhanë & Sakson

Patëllxhanët qerohen me shirita,priten ne feta gjatesore dhe lihen pak ne uje me kripe qe tu dale hidhesia. Fillimisht qërohen patëllxhanët me shirita dhe priten në feta gjatësore. Më pas i lëmë pak në ujë me kripë në mënyrë që tju dalë hidhësia; i kullojmë e i kalojmë në tigan me vaj ulliri
lexo më shumë

Hot Dog me Krem Djathi

Hot Dogët Hako i presim në dy pjesë dhe i vendosim tek petët e i mbështjellim me të. I lyejmë më pas me të verdhën e vezës që gjatë pjekies të marrin ngjyrë të artë.
lexo më shumë

American Breakfast

Në një tas të madh përzieni miellin me sheqerin, kripën dhe më pas shtoni 2 vezë. Shtoni qumësht dhe përziejini të gjithë përbërësit deri sa të krijohet një masë homogjene. Shtoni pak sodë buke dhe përziejini dhe një herë. Në një tigan skuqni pançetën deri sa të jetë krokante. Në të njëjtin tigan, hidhni pak nga masa dhe lëreni të skuqet për 2 minuta. Kthejeni nga ana tjetër dhe skuqeni për 2 minuta të tjera. Përsëriteni këtë derisa e gjithë masa në tas të përfundoj. Servirini me pak gjalpë, shurup panje dhe sigurisht pançetë.
lexo më shumë

Pizza me Sakson dhe djathë Scamorza

Hapeni brumin e picës me duar ose me pec sipas dëshirës. Mw pas lyeni kwtw bazw me salcë domatej dhe shtoni djathin e grirë, fetat e parmigianos dhe djathin Scamorza. Më pas, vendosni kubikët e Saksonit dhe fetat e kërpudhës. Çani një vezë në mes të picës dhe piqeni në furrë për 10 minuta në 240 C. Shtoni majdanoz dhe receta është gati!
lexo më shumë
Load More
Fail to load posts. Try to refresh page.
We use cookies to deliver you the best experience. By browsing our website you agree to our use of cookies. Learn More